Lakossági duguláselhárítás - Kecskemét - Ipari jellegű csatornarendszerek tisztítása, szennyvíz vezetékek dugulásainak megszüntetése.
Duguláselhárítás azonnal - Kecskemét
Belépés

További tevékenységeink

Hidro vetés

Magas szaktudással, több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező csapatunk első osztályú alapanyagokkal végzi a füvesítést. Legyen szó, vadvirágos rétről, magánkertről, meredek rézsűs területről, vagy kevert gyep (fűmagkeverék + lóhere + százszorszép) kialakításról. Cégünk rövid határidővel vállalja kertje gyepfelületének kialakítását. A magágyelőkészítéstől, a friss talaj vagy komposzt terítéstől egészen a hidrovetésig.


Kertgondozás


Cégünk vállalja időszakosan szükséges kertfenntartási munkákat. Magas színvonalú gépparkunkkal szaktudásunkkal vállaljuk a gyepfelületek gondozását. Nyáron és ősszel a gyep gombásodásában tudunk szakszerű kezelést adni, tömörödött talajoknál a gyepfelület átlyuggatásában tudunk segítségére lenni. A tápanyagban kimerült területek tápanyag tartalmának javítására is számos megoldást tudunk javasolni. Megfelelően megválasztott tápanyag tartalmú műtrágyával, vagy szerves trágyával, mint a szőlőtörköly. Amennyiben a talaj pH értékének javítása szükséges ahhoz, hogy üde zöld gyepet kapjon, úgy erre is megvan a megoldásunk!


Fűnyírás


V
állaljuk magánházak körüli fügondozást akár rendszeres megbízással is.


Parlagfűirtás


Vállaljuk erősen gyomos területek takarítását, árokpartok tisztítását.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.